Am tot primit intrebari de la voi in care sunt intrebat în ce am ales eu să investesc pentru a profita de contextul războaielor.

In ultimii 2 ani de la inceputul razboiului din Ucraina, am analizat piata, incotro se djc banii si am facut un articol in care am mentionat toate cele 4 active in care eu personal investesc la bursa pentru a profita de contextul din piata.

👉 Gasiti link-ul catre articol aici https://www.maiorarmy.ro/investitii-actiuni-si-instrumente-cu-potential-de-crestere-pe-seama-razboaielor-de-pe-planeta/

Inscrieti-va in comunitate & spor la investiti 👍

ATENTIE: Acest material nu reprezinta o recomandare de investitie ci doar o opinie personala bazata pe investitiile mele personale din ultima perioada. Analizati si voi, si luati propria decizie.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.